Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 

ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Έπιπλα - Ξυλουργικές Εργασίες Τρίκαλα


Το χειροποίητο έπιπλο είναι διαχρονική αξία και η επιλογή του μπορεί να δημιουργήσει μία μοναδική αισθητική στο χώρο σας. Για αυτό και η επιχείρησή μας “ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα και πιό συγκεκριμένα στην Φωτάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας μοναδικά χειροποίητα έπιπλα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές εσωτερικές πόρτες, έπιπλα υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 

Πιστοί στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα και ακόλουθοι των σύγχρονων τάσεων, σας παρέχουμε χειροποίητα έπιπλα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας, έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα για επαγγελματικούς και για οικιακούς χώρους, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων κάθε πελάτη.


Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για χειροποίητα έπιπλα σε όλη την Τρίπολη.

Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την αντοχή στον χρόνο, την έμφαση στην λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμά τους.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία.