Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
 
 
 
 
 
 

Ντουλάπες
Σκότρας Γεώργιος | Έπιπλα - Ξυλουργικές Εργασίες Τρίκαλα


Η επιλογή της ντουλάπας για κάθε δωμάτιο είναι συνάρτηση των αναγκών μας, του φωτισμού και του χώρου που έχουμε διαθέσιμο. Η αισθητική της ντουλάπας, τα υλικά που επιλέγουμε και τα χρώματα της πρέπει να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο δικό μας γούστο ώστε να δένει αρμονικά με το χώρο σας.

Με πολύ μεράκι για τις ξυλουργικές εργασίες και τα χειροποίητα έπιπλα, η επιχείρησή μας “ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Φωτάδα Τρικάλων, κατασκευάζει ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, απλές ή εντοιχισμένες, καθώς και βεστιάρια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τις ντουλάπες που εσείς επιθυμείτε, σε μοναδική ποιότητα αλλά και σε μοναδικές τιμές. Δημιουργούμε ντουλάπες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα.

Όλες οι ντουλάπες που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους, την υψηλή αίσθηση τους αλλά και για την αξεπέραστη ποιότητά τους. 
 
 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, για να σας προσφέρουμε ντουλάπες που θα κρατήσουν για μια ζωή. Στόχος μας είναι όχι μόνο η άψογη αισθητική αλλά και η αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα σε κάθε ντουλάπα που κατασκευάζουμε.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία.