Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
 
 
 
 
 
 


ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί ο προσωπικό μας χώρο ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη χαλάρωση. Αποτελεί το ιδιωτικό σας καταφύγιο που απομακρύνει το άγχος της ημέρας κάθε φορά που εισέρχεστε σ' αυτό και ξεκουράζεστε.

Γι’ αυτό η επιλογή του κρεβατιού, της ντουλάπας και των διαφόρων επίπλων είναι πολύ σημαντική καθώς θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας αλλά και να συμβαδίζουν με το προσωπικό μας γούστο προκειμένου να μας προδιαθέτουν θετικά για το υπόλοιπο της ημέρας.


Κατασκευάζουμε: 
Κρεβάτια, Ντουλάπες, Κομοδίνα, Τουαλέτες, Συρταριέρες και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την κρεβατοκάμαρά σας και πάντα στο στυλ που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 


ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το παιδικό δωμάτιο, πρέπει να είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο έτσι ώστε να μπορεί να αγκαλιάσει ευχάριστα τις δραστηριότητες που γίνονται σε αυτό όπως ο ύπνος, το διάβασμα και το παιχνίδι.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μοναδικές και ολοκληρωμένες λύσεις για το παιδικό του παιδιού σας. Τα έπιπλα μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι εφήβους και σε κάθε φύλλο αγόρι ή κορίτσι, για να επιλέξετε εκείνα που θα προσφέρουν άποψη και στυλ στο δωμάτιο του παιδιού σας.


Δημιουργούμε:
Κρεβάτια, Κουκιέτες, Κομοδίνα, Γραφεία, Βιβλιοθήκες, Συρτασιέρες, Ντουλάπες και όλα τα έπιπλα για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις με στόχο να χωρέσουν τις ανάγκες και τα όνειρα των μικρών ηρώων μας.
 
 
 
 
 
 
 
 


ΣΑΛΟΝΙ - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Η τραπεζαρία και το σαλόνι είναι οι χώροι συνάντησης σημαντικών στιγμών της ζωής μας γεμάτων από καλούς φίλους και μέλη οικογένειας. Χώρος χαλάρωσης, επικοινωνίας και θαλπωρής. Γι' αυτό η τραπεζαρία και το σαλόνι θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στις δικές μας ανάγκες και στον τρόπο ζωής μας.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι έπιπλο χρειάζεστε για το σαλόνι και την τραπεζαρία της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις, της δικές σας αλλά και του χώρου σας.


Κατασκευάζουμε: 
Καναπέδες, Τραπεζάκια, Έπιπλα Τηλεόρασης, Συνθέσεις, Τραπεζαρίες, Καρέκλες, Μπουφέδες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία.